keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ahdistus

Kun elämä alkaa potkia päätä, on aika purkautua. Viimeisin blogiteksti sijoittuu marraskuulle 2012. Nyt on jo helmikuun loppu. Hyi minua.

--Mitä elämässäni on tapahtunut? Ei mitään. Ei miehiä, ei parisuhdetta. Ei mitään. Asun edelleen yksin tyttäreni kanssa täällä kaupungin vuokrakasarmissa ja ruoka on kallista.

--Miksi potkii? No siksi kun olen tällä hetkellä erittäin ahdistunut tästä yksinäisyydestä. Olen koko päivän pitätellyt itkua. Missä on se mies, joka soittaa minulle; "Mitä teet? Haluaisitko lähteä mun kanssa syömään? Laita itsesi valmiiksi niin tulen hakemaan sut."

Kaipaan rakkautta, sitä kun saa jakaa kaikki ajatukset toiselle, niin hyvät kuin pahat. Mietin asioita uudelleen ja uudelleen. "En mä tarvitse riesaksi ketään mun sohvalla retkottavaa haisevaa apinaa kenelle pitäisi tehdä ruokaa." -taidan valehdella itselleni. Kyllä mä haluan sellaisen. Mä toden totta haluan sellaisen. Voisin heittäytyä sohvalle sen haisevan tyypin kainaloon, katsoa telkkaria, nauraa, suukotella, halailla, ennen kaikkea olla vaan. 


Olivia täyttää ensi kuussa vuoden. Olen onnellinen hänestä, Neiti on mun elämäni valo, ilman tuota tyttöä mä olisin todennäköisesti aivan hukassa.
-Neiti kävelee, yrittää muodostaa sanoja, tekee asioita kuten vilkuttaa, taputtaa, tanssii, syö itse hedelmiä ja vihanneksia yms (enkä muuten ole keksinyt vielä mitään ruokaa, mitä Olivia ei ssöisi. (Paitsi mun tekemät safkat ei mee alas)). Neiti kiipeilee sohvalle itse, sekä pöydille.

Tarvitsen sisällön mun elämääni, edes työpaikka jos ei miestä tule.

Kiitos hei.

6 kommenttia:

 1. Koita pärjätä! Oot vahva nainen! Kyllä sunkin elämääs kohdistuu se oikea kun on sen aika! Eikös se oikea tuu silloin kun vähiten sitä odottaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) "Sitä Oikeaa" odotellessa :P

   Poista
  2. Nii! :) Ja onhan sulla päivien piristyksenä tuo ihana touhukas Olivia! :)

   Poista
  3. Juu, sitä en kiellä. Sehän se elämäni valo onkin tässä pimeydessä :)

   Poista
 2. Yhyy, missä oot, kun et oo postannu? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän minä. Olen vähän tavallaan ilman mitään ideaa tämän suhteen sekä koneet on hajalla ja puhelimella ei millään jaksaisi kirjoitella. Olen ajatellut jos pistäisin blogin ihan uuteen uskoon, ja aloittaisin kokonaan alusta. Voisin hieman kertoa viimeaikaisia kuulumisia ;) Terveisin Camilla

   Poista

Lilypie First Birthday tickers