lauantai 22. syyskuuta 2012

VI***Kuva törkeästi lainattu netistäHei, mä toivon, että tämä teksti avaisi ihmisten silmät ja siitä syystä jaan tämän niin moneen eri paikkaan ja notkelmaan kuin suinkin vain pystyn ja kykenen, koska tahdon, että KAIKKI tämän tekstin tulisi lukemaan kuka musta edes vähäsen tietää. Olen suunnattoman raivoissani viimeaikaisten tapahtumien johdosta ja siksi haluan jakaa tämän asian niin, että sen varmasti hieman vajaampikin ymmärtäisi (enkä tuolla ilmaisulla halua loukata ketään).

Kirjoitan asiat "listatusti" koska koen sen jotenkin helpoimmaksi tavaksi minulle ja lukijalle.

1. Sain kuulla, että Herra A on pettänyt minua töissä ollessaan työpaikkansa vessassa.
2. Hommasin kohdan 1. takia minulle ja Olivialle uuden kodin, koska olin jo noin miljoona kertaa aikaisemmin sanonut ja rajapyykin monta kertaa ohittaneena, että "jos minä vielä kuulen yhdenkin mokan, minä muutan pois."
3. Muutin ja elämä alkoi rullaamaan ja maistumaan oikeastaan todella hyvältä. "Tapasin" uuden miehen. Tai uuden ja uuden, joskus ehkä olen täälläkin myöntänyt kerran noin 2 vuotta sitten pettäneeni Herra A.ta toisen miehen kanssa ja tämä "uusi mies" on sama ihminen, kenen kanssa makasin.
4. Pitkästä aikaa elämäni alkoi tuntumaan hyvältä ja tunsin itseni naiseksi ja "tutustuin itseeni" ihan uudella tavalla. 'Eihän mun tarvitsekkaan kestää sitä alistamista, haukkumista, pettämistä jne, saadakseni onnea'
5. Kunnes. Ihmiset (en edes tiedä ketkä) alkoivat puhumaan.

(Minä JÄTIN Herra A.n koska hän PETTI minua)

6. Puheet menee sekaviksi; "puhutaan, että tämä on teidän välillä vain väliaikainen asumismuoto ja te olette edelleen yhdessä ja Herra uusimies on tullut sekaamaan teidän parisuhteen" "Sä viet Olivialta isän" "Sun pitää ottaa Niko takaisin, edes miettiä sitä vaihtoehtoa" "Ajatellaan Olivian parasta" "Olivia sitä, Olivia tätä" "Herra A sitä, Herra A tätä"

(MIKSI MÄ V***U OTTAISIN MIEHEN TAKAISIN JOKA MINUA PETTÄÄ??????)

7. Minä olen syypää, minä vien mieheltä isyyden, minä olen syypää, minulla ei ole oikeutta olla onnellinen, minä olen syypää, minusta voidaan puhua, mutta minulle ei voida puhua.

(MIKSI MINULTA EI KYSYTÄ MINUN MIELIPIDETTÄ ASIOISTA??? EIKÖ MINULLA OLE OIKEUTTA ONNEEN, MINUNKO PITÄISI JÄÄDÄ KOTIIN NYHJÖTTÄMÄÄN NELJÄN SEINÄN SISÄÄN JA ITKEMÄÄN ITSEÄNI UNEEN KUINKA KURJAA MUN ELÄMÄNI ON?????????)

(Minä en ole sinä. Minun lapseni ei ole sinun. MINÄ OLEN OLIVIAN ÄITI. MINÄ VITTU VIEKÖÖN TIEDÄN, MILLOIN MINUN PITÄÄ ASETTAA ITSENI JA LAPSENI KERRANKIN ETUSIJALLE.)

JOS MINÄ EN OLE ONNELLINEN, KUINKA MINUN LAPSENI VOI ELÄÄ ONNELLISEN LAPSUUDEN????

Minunko siis tosiaan pitäisi soittaa Herra Alle; "Tule tänne, minä otan sinut, sinä saat kohdella minua kuin roskaa, minä olen sinun orjasi, minä antaudun sinulle, minä pesen paskaiset alushoususi, minä pesen tiskisi, minä siivoan jälkesi, minä kestän pettämisesi, minä olen sinun käytettävissäsi, minä olen vapaa sinun pojettavaksi, minä olen valmis siihen, että menetän sieluni, menetän itseni, menetän kaiken, mitä minussa voi olla, vain siksi, että sinä saat kohdella minua niinkuin sinä haluat."

Ja:
Minä olen kasvanut ilman isää. Muutin pois kotoa kun olin 15. Minun lapsuuteni oli aivan vitun perseestä.
--Minä en halua samaa Olivialle. Tytöllä on isä ja sitä en tule koskaan kieltämään. En koskaan. Itseasiassa Olivia on tälläkin hetkellä isänsä kanssa.

En ymmärrä mitenkä tämä ero ylipäätään on pystytty kääntämään minua vastaan, minähän se tässä olen ketä on petetty. Minä olen se ketä on pojettu. Mutta.

Tämä oli minun avautumiseni. Jos jollakin tulee mahdollisia kysymyksiä, ajatuksia, mietteitä tai mitä vaan. Kääntykää nyt herranjumala MUN puheille, älkää kysykö kyliltä. JOS SINUA kiinnostaa minun asiat NIISTÄ VOI KYSYÄ MYÖS MINULTA. SELVÄ!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

JA VITTU TOIVON TOTISESTI, ETTÄ TÄSTÄ ETEENPÄIN SAAN ELÄÄ OMAN ELÄMÄNI ITSE.
(Minun ei tarvitse käyttäytyä/toimia kuten ihmiset minun ehkä haluaisi. Minä toimin juuri niin kuin minä itse haluan, minä kannan omat murheeni, niinkuin iloni ja jos jollakin on nokan koputtamista siihen, niin voitte painua vittuun mun elämästäni! KIITOS SAATANA!)
(Anteeksi hieman ruma kielen käyttöni :D )

-Mamma

4 kommenttia:

 1. Aivan oikein! Sulla on oikeus onneen, ja teit aivan oikean päätöksen kaikkien kannalta! Oliviakin on PALJON onnellisempi näin! Tsemppiä jatkoon!! Mukava kuulla et oot löytänyt uuden onnen :) Herra A itse valintansa teki, ja kukaan ei voi syyttäää kuin häntä, jokainen JÄRKEVÄ nainen tekisi juuri niinkuin sinä, ja siitä olen aivan varma!

  VastaaPoista
 2. Ite oon kyl joutunu lapsuudes kokemaan paljon "vanhempien riitelyä " Ja se ei todellakaan ole mukavaa... Ennemmin lapsi ilman isää kuin huonossa parisuhteessa. Hyvin sä oot itsekkin pärjänny ilman isää. Onnea nyt uuteen alkuun!

  VastaaPoista
 3. NO NIIIIIINPÄ!!!! Nyt tuli niiiin hyvää tekstiä että oksat pois! Vittu :)

  VastaaPoista
 4. Olet tosiaan tehnyt oikean ratkaisun kun muuutit Olivian kanssa pois. Olet kaunis nuori äiti ja ennen kaikkea nainen, joten miksi sun pitäis tosiaan jäädä kotiin ja elää nunnana lopun elämää. Ei todellakaan. Nyt vaan tekemään tapaamispapereita (jos et jo olekkin tehnyt) niin saat säännöllisesti vapaita viikonloppuja jolloin pääset viettämään laatuaikaa ystävien kanssa. Sillä äidit tarvitsevat myös omaa aikaa. Onnellinen äiti on sama kuin onnellinen lapsi. Sä tiedät parhaiten mikä on sulle ja lapselle hyväksi, neuvojia varmasti piisaa, anna toiset neuvot jäädä omaan arvoonsa ja ota oppia niistä neuvoista jotka tuntuvat sinusta itsestä hyvältä. Muista, olet parhain äiti lapsellesi <3

  VastaaPoista

Lilypie First Birthday tickers