sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Vou

Okei, elikkä ihan ekana.
Sain koneen joten kirjoittelu voipi jatkua taas kivasti :)

Tänään on kummallinen päivä. Aamulla melkein heti kun herättiin, join aamukahvia ja touhasin muita aamuaskareita, huomasin jotain mikä sai mun leuan loksahtamaan melkein irti. OLIVIA OLI KONTILLAAN MAASSA, JA KÄDET TV-TASON PÄÄLLÄ! Siis että mitä?! Mun pieni murunen on jo tosiaan niin iso tyttö!Ei ole enään vauvaa ei, on jo iso tyttö joka 2,5 vk päästä on 6 kuukautta! Herttileijjaa... Vastahan tuo syntyi ja oli niin pieni ja nyt se jo touhaa itsekseen juttuja.... Äiti on nyt syvästi tästä järkyttynyt! :P

Kun mä mietin mun "entistä" elämääni, alan ymmärtämään miksi olen tässä tilanteessa. Jo kauan sitten mietin, mitä järkeä enään jumittaa huonossa parisuhteessa kun tapellaan ja riidellään, riehutaan ja huudetaan... Oikeastaan olen hyvinkin tyytyväinen ja kiitollinen, että sain osakseni huonoa kohtelua. Ei, en ole masokistinen tai muutakaan, vaan se on antanut mulle paljon hyviä syitä miksi jatkaa eteenpäin, näinkin kakkamaisessa tilanteessa. Tietysti jos saisin päättää, pyyhkisin elämästäni viimeisen 2 kuukautta pois ja tekisin kaiken toisin. Olisin esimerkiksi voinut hoitaa tämän eroasian hieman siistimmin ja tyylikkäämmin, niinkuin aikuinen nainen, mutta koska syvästä järkytyksestä, vihasta ja muista inhottavista asioista yli pääseminen oli niin tuhottoman vaikeaa, ilman tinttailua, itkua, huutoa, masennusta, raivoa ja katkeruutta. Rakkauteni toki ei mihinkään ole kadonnut. Se onkin se ainoa ja viimeinen asia, mistä pitäisi päästä yli. En odota sen tapahtuvan nyt tai edes pitkään aikaan, mutta toivoisin sen häipyvän sydämestäni mieluiten vaikka heti. Olen yrittänyt jopa miettiä miten helvetissä sen tekisin. Yksi vaihtoehto olisi varmasti semmoinen "hieno" ja "tyylikäs" tapa. Toinen mies.
'Jos mä ottaisin itselleni "laastarin", paranisinko?'
Epäilen vahvasti, että omatunto vaivaisi pitkään, mutta toisaalta se voisi ollakkin se ainoa vaihtoehto. Kysynpä vaan; miksi järki ja tunteet eivät vaan voi pelata yhteen!?
Jutustelin eilen yhden naikkosen kanssa, kenellä on hyvin pitkälti samanlainen tilanne. Tokikin vielä odottaa lasta, mutta miehen pettäminen on aiheuttanut niin paljon huonoa siinä suhteessa, että jopa _joka päiväiset_ kalastusreissutkin pistää miettimään mitä oikeasti tapahtuu. Täytyy myöntää, että tämä kyseinen herra on juurikin mun ex-herrani kalastuskaveri ja kuten edellä mainitsin _jaka päiväiset_ kalastukset, ne on riepotellut minunkin mieltä. En ole varma olenko koskaan täällä niistä avautunut. Mutta joka kerta kun näin minun yksin hoitaessa pientä tyttöä ja herra soittaa töistä "mitä jos lähtisin kalaan. Haittaisko kovasti jos lähtisin ennen töitä kalaan. Me mennään aamulla kalaan." ja niin edelleen.  Olin hyvin hyvin kyllästynyt. TODELLA kyllästynyt. Olivia oli noin 1,5 kk kun tämä niin "ihana" kalastuskausi alkoi, ja se jatkuu edelleen. Oli varmasti silloin muutama päivä korkeintaan väliä, että meillä ei menty kalaan. Vaikka olisin sanonut, että et mene, olisi se kuitenkin lähtenyt jossain vaiheessa. "Mä tuon sulle jotain kivaa jos saan mennä. Mä teen jotain kivaa jos saan mennä." Totta puhuen, ainoa asia mitä halusin, en saanut sitä juurikaan koskaan. Esimerkiksi nukkua. Ainut asia mitä halusin, oli, että isä viettäisi tyttärensä kanssa aikaa. Onko se liikaa pyydetty?
18-03 töissä
03-08 kalassa
08-15 nukkumassa
15-18 "aamukahvi", "aamutupakka", "aamudatailut", parisuhdeaikaa ja aikaa tyttären kanssa.
Kysynpä vaan, mikä meni vikaan?? Ensinnäkin, töissä petetään avovaimoa, kalassa paetaan arjen kamaluutta ja nukkumassa rentoudutaan ja aika perheen kanssa noin 1-2h päivässä.

Olen vaan kyllä niin VITUN onnellinen että pääsin eroon tästä. KIITOS <3

No tulihan tästäkin tekstistä valitusvirsi, mutta no can do. Olen vielä hieman sekaisin näiden asioiden kanssa.
Täytyy myöntää, että vituttaa aivan itseäkin jo tämä turhan päiväinen kitinä. Täytyy kai hommata jotain rauhoittavia :D

Nyt pitää pakata tyttö vaunuihin ja lähteä vähän kärryttelemään...

Adios <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lilypie First Birthday tickers