sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Lupaus

Lupasin yrittää jatkossa postata useammin tekstejä, mutta koska vietin pe-la päivät ammattamassa serkkuani, en ole millään kerennyt istumaan oikein ajattelemaan ja istumaan. 

Olipa kerran pienen pieni "aikuinen" tyttö. Tyttö sai kauniin kauniin lapsen jonka nimesi Oliviaksi. Olivia kasvaa ja kehittyy, samalla kun tämä pienen pieni äiti potee suuuuuurta masennusta siitä, kuinka säälittäväksi onkaan mennyt. Tapahtuipa siis eräänä kauniina lauantai päivänä niin, että tämä pienen pieni tyttö istahti sängyn laidalle, otti kirjan käteen ja alkoi lukemaan.


 Erittäin erittäin kaunistelemattomasti kirjoitettua tekstiä kahden miehen näkökulmasta parisuhteesta, pettämisestä, naisista, miehistä, lapsista yms. Suosittelen lämpimästi lukemaan! Tässä muutama kuva kirjan sisällöstä, toivottavasti niistä edes vähän saa selvää ;)
Miehet suhteissa

Naiset suhteissa

Kun mikään ei riitä

Kun mikään ei riitä
Syntymäpäivälahjaksi 365 kertaa seksiä 
Kaikki päättyy aikanaan - onneksi
Parisuhdekirjanpito

Tämä kirja herätti mussa aikalailla tunteita. VITTUAKO MÄ PILLITÄN. Mä oon herraisä 21 ja mulla on elämä edessä. Se ei ehkä ole Olivian isän kanssa, vaan jonkun muun joka osaa ja pystyy kohdella mua niinkuin naista, eikä mitään esinettä!
Taidan olla jonkinsortin hyväksikäytön uhri. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Uutena ihmisenä, uuteen elämään.

Niin kauan kun minulla on toivoa, minulla on toivoa!

That's the end of the story!

2 kommenttia:

  1. Mä tahtoisin kuulla sun kuulumisia. Nähdä sua ja Oliviaa myös... Mullon ikävä :(

    VastaaPoista
  2. Vittuuu, pikkuusenko oli hyvää tekstiä noissa!! Niin lainaan sulta ton kirjan tms.!

    VastaaPoista

Lilypie First Birthday tickers