maanantai 27. elokuuta 2012

Hei pitkästä aikaa!!

 Viime kerrasta onki vierähtäny sitten aika kauan! Pahoittelut siitä... On vaan tapahtunut paljon kaikkea ja en ole kerennyt juurikaan istahtamaan paikoilleni...
Uhkailin, että muutan pois, koska meillä meni todella huonosti. Joku kommentoi myös "ei teillä kovin huonosti voi mennä kun teitä näkee usein kahvilla". Totta, usein ollaan oltu kahvilla, mutta se ei kerro meidän parisuhteesta mitään, vai kertooko? Esimerkiksi kyseisen kahvipaikan yläkerrassa on H&M mistä ollaan Olivialle vaatteita käyty ostelemassa, ja vaikka kuinka huonosti meillä menisikin, Olivia on silti herran tytär ja toimii kivasti esimerkiksi maksumiehenä ;) Ja kahvi on hyvää aina, kuten myös leivokset. 
Joka tapauksessa, sain nopeasti asunnon ja 15pv muutin. Olivia oli isomumminsa luona sen päivän hoidossa joten muutto tapahtui ripeästi ja noin 5 tunnin ja 4 kuorman jälkeen tavarat oli vaihtanut osoitetta.

Olohuone 
toinen yö uudessa kodissa
Olohuonetta

 Meidän tilanne ei miehen kanssa mennyt enään kuin huononpaan suuntaan, näin hänet kahvilla jonkun "vanhan kaverin" kanssa kenestä en koskaa olen kuullut mitään muutakun, että on paska sängyssä. Mitäs siitä ajatella...

Nyt kun alan saamaan kaikki asiat järjestykseen, alkaa elämän halu palata ja toissapäivänä (lauantaina) vietettiin kavereiden kanssa ns. tuparit. Ja tästä kun lähdettiin baariin, mun innostus lopahti täysin. Mä jopa oksensin. Tajusin tulleeni vanhaksi eikä mua enään mikään teinimesta yökerhoelämä kiinnosta. Ennemmin istun vaikka kotona juomassa yksin kun lähden mihinkään yökerhoon. Sisäänpääsy 7 euroa ja juomat kalliita... Huhhhuhhhh.!!

Tänään ollaankin vaan maattu kotona yökkäreissä Olivian kanssa, koska toinen sai jonkun räkätaudin ja aivastelee, yskii ja vähän lämpöilee. On hassua kuinka koskaan ennen ei ole tuntenut näin suurta surua toisen kipeyden takia. Äitiys on totaalisesti muuttanut mut.


Huomisesta lähtien, LUPAAN kirjoitella enemmän!!

 P.s. 


Love ;)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lilypie First Birthday tickers