tiistai 31. heinäkuuta 2012

who am I?

Oki. Kävin eilen heittämässä asuntohakupaperit, eli lähtö tuli. En tarkoita eroa, mutta meidän pariduhde tarvitsee uutta näkökulmaa, muuten tämä ei mene kuin pahemmaksi. Herra myönsi suudelleensa toista naista. En ole vihainen. Olen pettynyt, mutta toisaalta helpottunut, että tämä viikon kestänyt piina on ohi.


Perään vielä "Ku kaikki muukki nii mäki sitte!
..And that's who I am..
Uuuuuuuuh :P
No melkeen jopa vois, mut ei ihan :P

3 kommenttia:

  1. vihaksi pistää sun urpo "miehes". Täysi kakara mun mielestä kyllä. Hyvä kun otat etäisyyttä!! Sun ei pidä elää epätietoisuudessa eikä pelossa jotta koska seuraavan kerran tuut petetyksi. Toivottavasti sun kakramainen miehes ottaa itteensä niskasta kiinni, äkkiä jutut leviää ja sekaan tulee sossut ymsyms.

    VastaaPoista
  2. Siun ei kyllä tarvitse tuommoista katella!! järkyttävää, tuo ei ole normaalia elämää, että mies myöntää pussaillensa toista muijaa. Miksi pussasi toista muijaa?? Eikö oma nainen ja vauva merkitse mitään???? Tyhjpää siun miehesi!!!!!! Jaksamisia siulle!

    VastaaPoista
  3. Kyllä, olen miettinyt itsekkin kyseistä; Miksi minä ja meidän lapsi ei merkitse sen vertaa, että voisi lopettaa sooloilut. En ole vihainen, enkä katkera, olen vain niin saatanan pettynyt. Mä kuvittelin, että herra olis voinut muuttua, tai edes kasvaa isäksi eikä pettäväksi vieraaksi mieheksi... Luulin väärin, joten mun on nyt ajateltava lapseni parasta ja lähteä pois, ettei joudu kärsimään enempää meidän tappeluista tai mistään muustakaan. Haluan tyttärelleni parhaan mahdollisen elämän ja sen mä myös teen, niin hyvin kuin vain osaan :)

    VastaaPoista

Lilypie First Birthday tickers