perjantai 29. kesäkuuta 2012

3kk

Mun rakas pallukkapullukka täytti eilen 3kk! Herranenaika sentään, 3kk. Mun vauva ei oo enään mikään pikkuvauva vaan se alkaa olemaan jo iso iso tyttö <3 Ei mene edes kauaa enään siihenkään, että se pistää menoksi ja liikkuu itsekseen... Mulla on todistusaineistoa jos joku ei sitä usko, että mun minivauveli alkaa pian ryömimään tai konttaamaan...
Näky oli tällainen.. :D

Toinen on niin pirun reppana kun ei millään pääse eteenpäin ja nokka vaan ottaa vastaan kun ei ihan vielä hoksaa, että päätä ei kannata laskea alas jos tahtoo liikkua :)

Eilen illalla huomasin myös hauskan jutun, istuin  rauhassa tietokoneella ja rupesin kuuntelemaan, että mikä kumma ääni kuuluu tuolta lattialta, ihan ku onku paljas jalka hinkkais tämän meidän kämpän kamalaa muovimattoa, menin katsomaan mikä se on ja syy selvis heti. Olivia se siellä makas enään päänsä verran sitterissä ja se omilla pikku varpailla hinkutti lattiaa, että pääsis pois sitteristä... :D

Pikku neiti on myös alkanut höpöttelemään hirveästi! Odotan innolla kumpi tulee ensin, puhuminen vai käveleminen, sillä kaikki näyttäis tulevan nopeasti ja yhtämatkaa.

Neiti rakastaa vahdata telkkaria (nytkin makaa sitterissään ja katselee musiikkiteeveetä ja höpöttelee ittekseen (tai ehkä jopa laulaa, kuka tietää...).

Sitten asiasta moottorisahaan, mua pelottaa, että oon taas raskaana. Mulla on alkanut tulemaan samanlaista alavatsa kipuilua ilman kuukautisia, samanlaista oli silloin kun aloin Oliviaa odottamaan. Tänään käyn ostamassa raskaustestin. Mun on pakko. Mä varmaan itken jos odotan toista. En oo vielä "valmis" äiti x2:ksi, koska en ole vieläkään Oliviasta palautunut täysin. Voisinpa sanoa vaikka, että mua hieman pelottaa, en tiedä mitä teen jos olen, en halua... Mä jopa eilen mietin sellaista asiaa, mitä mä en ikimaailmassa ole ajatellut. Jos mä olen raskaana niin mä mietin vaihtoehtoja. Mä en ole ikinä ajatellut, että voisin tehdä abortin, koska mä olen aina ajatellut muita, esimerkiksi niitä jotka eivät saa lapsia ja sitte tämmönen lösöperse joka saa vauvoja jo pelkästään pussailemalla tekee abortteja sata. Sitä varte on ehkäisy. JA MINÄ, jonka arvomaailmaan ei todellakaan kuulu abortin teko, mietin sitä vaihtoehtona. Jos mä olen raskaana ja päätän tehdä abortin, vihaan varmasti itseäni koko loppu elämäni. Toinen asia mietityttää myös, kun mä haluaisin Olivialle sisaruksen vielä joskus (mutta en vielä, kuten edellä mainitsin) ja jos abortin tehtyä, en saa enään koskaan toista lasta. Mutta mun täytyy ajatella myös koko perhettä taloudellisesti. Mä tahdon opiskella itselleni ammatin millä saan tienattua leipää pöytään koska nyt meillä toinen osapuoli vain on vakituisessa työssä ja tienaa sen verran, että kun vuokran maksaa niin rahaa ei jää oikeastaan kun juuri ja juuri meidän perheen jääkaapin täytteeksi. -Sekin on asia miksi en vielä halua toista lasta, meillä ei olisi "varaa" toiseen. :( (Ja mä en jaksaisi, mä olen jo nyt "yksinhuoltaja" kun herra isi käy töissä ja kalassa ja nukkuu päivät. Joudun yksin hoitamaan lasta, kotia ja kaikkea muuta perheeseen liittyviä asioita.).
Toivottavasti kukaan ei arvostele mua pahalla jos joudun tekemään ikäviä ratkaisuja.
Kiitos <3
Olivia tasan 3kk. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lilypie First Birthday tickers