maanantai 7. toukokuuta 2012

Rakkaus

Oon ajatellu rakkautta.
Se on suuri ja kaiken muun tieltään väistättävä asia. Se saa ihmiset tekemään hassuja asioita.
Minä henkilökohtaisesti yks kaunis aamu heräsin ja mun mielessä oli Moulin Rouge-elokuvasta musiikkia, esimerkiksi; Come what may. Come what may ne laulaa siellä monesti ja joka kohdassa. "Tapahtuipa mitä tahansa mä tuun rakastamaan sua aina ja ikuisesti ja vain ja ainoastaan koko mun elämäni".

Niinpä niin. Olisipa se niin, AINA. Mulla on pieni vaaleanpunainen kirjanen rakkaudesta. Kirja missä on rakkausrunoja ja kaikenmoosia rakkaustestejä, mitä me sitten mun kaverin kanssa testailtiin, kun se on hakoteillä itse rakkausasioissa. Ollut parisuhteessa saman miehen kanssa 10-vuotta. Parisuhteessa, mikä on kaatunut useammin kun mä muistan. Niillä on yhteinen kouluikänen poika. Mutta ei oo tainnu asua yhdessä sitten pojan syntymän jälkeen (ainakaan virallisesti). Ja nyt kun tuo parisuhde on taas kaatunut ja kaveri parka ihan hajalla siitä, vanha rakkaus VUOSIEN takaa ilmestyy kuvioihin sekoittamaan pakkaa enemmän! Se ukko ei asu samassa kaupungissa edes, ja sillä on tyttöystävä ja niillä on alle vuoden ikänen tyttö (ja ne on siis edelleen yhdessä, eikä muuten oo kovinkaan kauaa ennen naisen raskaaksi tuloa olleet) ja se on ilmeisesti ainakin 20 vuotta nuorempi kun se äijänromu joka yhtäkkiä kertookin edelleen rakastavansa mun tätiä! (Ja kävikin ilmi, että tuo tyttöystävä olikin itse mustasukkaisuuksissaan miehen nimissä puhuessa johdattanut kaverin ja sen ukkelin monta tuntia kestäneeseen yölliseen puhelinkeskusteluun missä oli siis tunnustettu edelleen rakastavan.) Rakastaako nainen miestä niin paljon, että on valmis uhraamaan tietämättään parisuheensa parisuhteen puolesta, vai onko se kenties tyhmyyttä? Onko miehessä vikaa kun paljastaa tällaisen asian?  Tuossa vaiheessa, kun lapsi on niin pieni...
Katsooko rakkaus aikaa, paikkaa, ikää, näköä, MITÄÄN? Kun se iskee, se iskee? 
Mistä vaan tunnistaa sen elämänsä rakkauden? Itse en usko siihen, että meille on täällä maapallolla se yksi ja ainoa SE OIKEA. Meidän on pakko tietää mitä haluaa! Ja itse en voisi kuvitellakkaan että voisin elää parisuhteessa tämän mun mieheni kanssa jos en tietäisi mitä "aidan toisella puolella" on... 
Välillä se on kiinnostanut ja siitä syystä olen päätynyt koettelemaan tämän rakkauden rajoja, ja ehkä ihan hyvä niin, koska ainakin tiedän rakkauden olevan edes jonkin verran syvää ja vahvaa kun tässä edelleen ollaan! (Kiitti vaan siitä muru <3) Ja on tuo äijän romu koetellut munkin rakkauttani ja pahoin. Mutta mitä vaan rakkauden eteen? Ei... En tekisi tuon miehen takia "mitä vaan", ennen olisin voinut kuvitella niin, että kun se tulee SE OIKEA, tekee kaikkensa sen eteen, mutta nyt voisin sanoa, että vaikka tehdä MELKEIN mitä vaan! 
(Mulla on mun elämässäni nyt miestä tärkeämpi henkilö, jota en päästä mun sydämestäni IKINÄ! Miehestä se on lähtöisin, mutta silti se meidän pienenpieni jälkeläinen, meidän pieni rakkausnalle menee tässä maapallossa jopa mun oman ravinnonsaannin edelle! Ja sitä mä kutsun rakkaudeksi.)
Mua on siis tässä parisuhteessa petetty ja mä olen pettänyt, mutta me ollaan päästy asioiden yli ja enään niistä ei tarvitse huolehtia.(?) Onko se rakkautta? 
JOS jossain, jollakin ihan kenellä vaan on jonkinlaisia vastauksia kysymyksiin, missä ei edes ole mitään järkeä, vastauksia, VASTATKAA! :) 


Rakkauden hedelmästä sen verran vielä, että neuvolassa painoa oli tullut lisää ja nyt pötkylä painaa 4700 grammaa ja on yhtäkuin 56cm!

Mulla ei nyt ole enempää annettavaa, mutta jatkan vappusimoja odotellessa (vappuhan meni jo) joskus myöhemmin taas kirjoittelua ja avautumisia ja ja mitä nyt vaan taas tuleekaan mieleen.


Rakkainterkuin Mamma2012 

2 kommenttia:

 1. Ei rakkautta voi selittää, se vain on. Sen tietää ja tuntee sitten kun se kohdalle osuu.
  Kuinka tuossa tädin rakkaustarinassa kävi, voittiko miehellä/tädillä järki vai tunteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehestä en tiedä, mutta täti sanoi, että miehen pitää järjestää omat asiansa kuntoon ennen kun alkaa sooloilemaan. Eli järki taitaa voittaa ja sitte vasta kuolat vaihtoon! :D

   Poista

Lilypie First Birthday tickers