tiistai 15. toukokuuta 2012

Äitienpäivä

Nyt jo tiistain puolella, mutta maanantaita elän joten _eilinen_ äitienpäivä oli elämäni ensimmäinen oma äitienpäivä ja se on ikuisesti ja aina unohtumaton päivä, sillä ei vietetty pelkästään äitienpäivää, vaan myös oli meidän pikkuisen murusen ristiäiset. 

Tyttäremme sai nimen OLIVIA HELMI KRISTIINA.


Tässä me jännitetään hetken kuluttua alkavaa kastamista 

"Jumalan kämmenellä"

kummitus-setä

kastaminen

Sitten kättelyt 

Lahjoja
Lahjoja
Isopaapalta saatiin tällaset Gracon Quattro Tour Sport matkarattaat
Kuvassa "vaunukoppa"

edestä


turvakaukalon kanssa

"bileitten" jälkeen kotona

väsynyt juhlakalu

Maanantai aamun tunnelmia

:(

yyyyhhh

Kuvia en enempää lisää etten riko mitään lakeja julkaisemalla kuvia ihmisistä ilman lupia. :)

Kaikki nyt varmaan tietää ristiäisten menot suurinpiiretin joten sen kummemmin en aijo niistä sepustaa, kuin että Olivia oli rauhallinen koko kastetilaisuuden ja suvut tuli keskenään hyvin toimeen ja muutenkin oli onnistuneet pirskeet!

Koska tänään Olivia on ollut jo ihan oma persoonansa oman ihanan nimensä kanssa, on hän ollut sitten erittäin "vaikea". 19.00-19.30 aikoihin rupesin ruokkimaan ja tuossa 00.00 aikoihin sain vihdoin ja viimein ruokittua tytön loppuun. (Koko 4h oli muutamaa korkeintaan 10minuuttia kestävää taukoa lukuun ottamatta tissillä... Jaha... Kello on 00.49 ja neiti heräs.) Alan epäillä että Olivia ei enään saa mun maidosta tarpeekseen... :(
Pitää tutkailla tätä tilannetta vähän tässä josko meille löytyis joku ratkaisu. (Toivon mukaan se ei sisällä maidon korvikkeita).

Koska tuo tyttö on vienyt multa kaiken vapaa-ajan ja kaiken sen muunkin ajan en enään oikeen muista/jaksa/kerkeä kirjoittaa tänne, yritän jatkossa taas useammin muistaa kirjoittaa :) Nyt täytyy lopettaa, koska käsiin sattuu ja hiki virtaa ja muutenkin tosi väsynyt ja Olivia kaipaa todennäköisesti lisää tissiä..... :)


Rakkain terveisin Mamma2012 <3

2 kommenttia:

 1. Mä imetin 2kk ja sen jälkee multa loppu maito (osittain siksikin, että stressasin asiasta), mutta joissain tilanteissa se korvike on vaan vauvan terveyden ja kasvun kannalta paras vaihtoehto, ei se ainakaa musta oo tehny huonoa äitiä. :)
  Jos kuitenkin joudutte korviketta ostaa, nii suosittelen enemmän NAN1:sta ku tuttelia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis en ajattele itseäni, tai ketään muutakaan huonona äitinä jos ei imetä sitä perhevalmennuksessa sanottua vähintään vuotta. Tunnen monta jotka ei ole saanut koskaan imetettyä tai juurikin on imettänyt vain hetken. Lähinnä vaan saatan pettyä itseeni kun en pysty ruokkimaan lastani omalla maidolla tarpeeksi, kun annoin lupaukseni, että imetän ainakin 6kk, tai miksei kauemminkin. Mutta eihän se maailmaa kaada ;) Meillä on kaapissa kaiken varalta 2 purkkia NAN1:sta, koska muualtakin on saatu siitä juurikin hyvää palautetta :) Niin ja lisäykseksi, mitä v***n väliä mitä muut ajattelee imetysasiasta, pääasia, että lapsi saa tarvitsemansa ravinnon, edes korvikkeista ja sitä rinnasta saatua läheisyyttä jokainen äiti osaa antaa lapselleen juuri sen verran ja enemmänkin mitä lapsi tarvitsee muullakin tavalla! :)

   Poista

Lilypie First Birthday tickers