maanantai 9. huhtikuuta 2012

Mamma

Tyttö on tänään 1vk 4pv
<3
Rakkaus on ihan hurjan reipas! Eilen se puuskutti koko päivän n.18.00 asti hereillä! Se on muutenki jo niin iso neiti, ei turhia vikise! 
Eilen jouduin pistämään 50cm pukuja 2 sivuun, kun eihän ne enään neitille mennytkään (tai oikeestaan ne ei edes kertaakaan kerenny päälle.....) 
Torstaina kävi neuvolatäti kylässä. punnitti neitin ja kyseli vaan jotain perus juttuja ja neuvoi sanoja asioita mitä ne jo mulle siellä sairaalassa sanoi ja kertoi ja opetti. Synnytyskin piti käydä uudestaan läpi... Neiti painoikin jo n.4200g. Iso tyttö tosiaan :) 
<3
Mammakin on alkanut päästä omiin mittoihinsa... Painoa enään 56kg! JEE!

Masukin alkaa jo vähän pienentyä! 
<3
Kyllä täytyy myöntää, että arki alkaa sujumaan jo ihan kivasti. Vielä kun saisi pihalle lähteä niin olis ihan huippua! Mä tahtoisin kävellä hienoilla vaunuilla oma pikkunen tytär kyyttissä ympäri kaupunkia ja hehkuttaa kuinka onnellinen äiti mä olen mun ihanan lapseni kanssa! Onneksi siihen nyt ei enään mene aikaa juuri yhtään. Olis myös kiva päästä muutenkin liikkumaan niin siksikin olis kiva, että tytsy olis silleen "vapaa ulkoilemaan". Kuulostipa tyhmältä, mutta en mä sitä paremmin saa sanotuksi :D 
Tisut alkaa tasottumaan, eikä ne enään oo kipeät mistään ja muutenki normaalimmat. Huh, alku imetyksestä oli niin inhottavaa kun oli ihan verillä imemisestä.. 
<3
Meinaa olla hiukan tylsää, ei oikeen ole mitään kirjoitettavaa kun päivät on suht. samanlaisia nyt kun muru on vielä noin pikkunen ja kun kotona vaan ollaan. Ehkä pian alkaa sitten tapahtumaan ja tulee jotain kirjoitettavaakin... :) 
Katsoin eilen telkkarista "Supermarjo ja tytöt". VOIHAN VITTU MITÄ PASKAA :D(anteeksi)
Siis onko se akka ihan tosissaan. "Mä siis ihmettelen kuinka raskausaikana joku voi lihoo 30kg. Pitää olla kyllä joku sairaus, koska oikeanlainen ruokavalio ja liikunta pitää kilot kurissa" HÄ!?!? Mä lihoin sen vajaan 30kg, liikuin ja söin normaalisti, melkeenpä terveellisemmin kun ennen raskautta. Silti lihosin, eikä mulla mitään sairautta ole. Saatanan "supermarjo" kehuu, että raskausaikana ei saa lihoa ku 8kg ja viikko synnytyksen jälkeen pitää olla jo paikat entisellään. Mulla oo edes alapää vielä parantunu!!! MUR sanon mä. Typerä akka. 

Juupajuu. 
Unohdin EILEN (8.4.) julkaista tämän tekstin... Eli "eiliseen" viittaavat asiat onkin tapahtunut toissapäivänä ja niin edelleen.. :) (En jaksa korjata tekstiä, siksi vaan lisäys...) 

Tänään 9.4 2012, murunen onkin 1vk 5pv. Huomaa kuinka se kasvaa, kun alkaa olemaan pidempiä aikoja hereillä, nytkin tyttö nukahti vasta tuossa 21.00 aikoihin... 
Kevät on myös miehille "uudistuksen" aikaa.
Tänään mun enoni tuli käymään ja kertoi, että hänellä on ihan hirvittävä autokuume. Juupajuu, niin on täällä meilläkin miehellä autokuume. Nettiauto on selattu varmaan 200000 kertaa läpi ja mielikuvitus-shoppailtu kaikki autot sieltä! 
Ei siinä, kyllä mullekkin uus auto kelpais :) 

Rakkaudella Mamma2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lilypie First Birthday tickers