maanantai 26. maaliskuuta 2012

Vedet?

No jooo.
Tänään aamulla noin kello 8.30 tunsin kuinka mun housuihin lorahti jotain (JA PALJON), hyppäsin sängystä vessaan niin nopeasti kun vaan pystyin ja harmikseni huomasin alkkareitten olevan ihan litimärät ja ekana tietty tuli mieleen, että nyt ne vetet sitte meni.. No menin takas makkariin tarkistamaan kerkesinkö sotkemaan sänkyä, kyllä vaan. Sänkyynkin ehti sulla pikkuisen sitä nestettä, mitä epäilin lapsivedeksi. No, aluksi otin rennosti ja istahdin vaan koneelle ja selasin facebookin ja söin aamupuuroa. Jossain vaiheessa tuli olo, että pitäisköhän varmuuden vuoksi soittaa synnärille. Herra tuleva iskä mulle sitte soitti töistä, että soita ny sinne synnärille. No mä soitin ja selitin homman ja että päivällä olis kyllä neuvola, että onko aiheellista, sanoi, että jos se on lapsivettä, niin mun paikka on synnärillä, eikä siellä. Soitin sitte miehelle ja sanoi tulevansa kotiin, kun vaan töihin saadaan joku muu tilalle. 
Lähdettiin sitten sinne synnärille. Pistettiin käyrille ja siihen piirtyi pari supistusta, (mutta kivuttomia ne mulle oli) sitten saatiin odotella odotus aulassa 1,5h. Päästiin lääkärille ja tittididiiiiii, ne totes, että se ei ole lapsivettä. VOIHAN VEEE! Kuulemma jotain tosi vetistä limatulppaa tai jotain. Se teki sisätutkimuksen tosi rajusti ja mä siinä pöydällä huudahdin "AI VIT*******", otti tosi kipeetä oikeesti.. Se ihmetteli kun vauva ei ollut edelleenkään edes laskeutunut, ja mut pistettiin magneettikuvaukseen, että onko mun lantio oikeesti sopiva laskeutumaan. (Auki olin kahdelle sormelle)
No olihan se ja kaikki muutkin oli oikeen mainiosti, että hukkareissuhan se oli ja käteen jäi vaan aivan äärettömän suuri vitutus. 


Kun astuttiin synnäriltä ulos, alko mulla vähäsen tuntumaan semmosta paineen tunnetta lantiossa, selässä, vatsassa ja reisissä. Kotimatkalla jatkui ja kun kotiin päästiin, alkoi kovempana se paineen tunne, ja yhtäkkiä paineen tunteen sijaan, tuntuukin vaan mieletöntä kipua. Eli jeij. Alko sitten ilmeisesti supistelemaan, kiitos sisätutkimuksen. Nyt on tullut supistuksia 5-10min välein. Ennemmin en sinne synnärille mee takasin, ku tuon vauvan pää näkyy!!

Aamulla oli pakkasta ja auton lasit oikeen piti ravata, että näkee pihalle. Nyt sataa vettä. Kyllä se kesä sieltä vaan tekee tulojaan :) 


Pienellä avautumisella taas; Mamma2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lilypie First Birthday tickers