torstai 22. maaliskuuta 2012

Odottaa odottaa

2 päivää jo yli, eikä vieläkään tapahdu mitään. Bongasin ti-ke yönä pikkurillin pään kokoisen limalöntin, eli varmaan oli tätä limatulppaa. Enempää ei sitten ole tullu, vaikka oon tarkkaillu ja seurannu ja vaikka mitä. Supistuksia ei ole tullu enempää, paitsi kivuttomia harjoitus supistuksia... Mä oon kokeillu kaikkea maan ja taivaan väliltä, millä pitäis saada supistuksia, mutta mitään ei vaan tapahdu. No tyyppi tuloo ku on tullakseen.

Bongasin netistä tämmösen:

Oinas (21.3.-19.4.) on lapsena energinen pikkupomo.

Vilkkaalle, omapäiselle ja energiselle oinaslapselle sattuu ja tapahtuu. Hän tulee usein kotiin polvet kolhuilla ja naarmuilla ja käsivarret mustelmilla. Vauvasta saakka hän on muita kovaäänisempi.
Pieni oinas haluaa olla pomo ja tehdä mitä tahtoo, silloin kun hänelle sopii. Jos annat lapsen uskoa, että hän saa aina tahtonsa läpi, pian niin tapahtuukin. Hillitse hänen johtavaa luonnettaan hellällä ja rakastavalla kurilla, mutta ole ehdottoman reilu.
Arvosta oinaslapsen rehellisyyttä, rohkeutta ja itseluottamusta ja auta häntä kasvamaan palavasieluiseksi uranuurtajaksi.
Oinas kukoistaa ympäristössä, jossa tapahtuu aina jotain ja jossa hän voi saada itse asioita tapahtumaan. Hän kaipaa paljon huomiota ja nauttii saadessaan olla maailman napa.
Yritä tehdä jokaisesta päivästä seikkailu ja näyttää innokkaalle menijälle jotakin uutta. Opeta, että itseluottamus on arvokas ominaisuus ja että on myös tärkeää olla huomaavainen ja välittävä muita kohtaan.

Tätä odotelles ;)

Käytiin tänään neuvolassa, kun mulla on jotain harhoja siitä, että mulla olis ylävatsakipuja, pääkipuja ja oksettaaki muka, vaikka, oon varma että mä vaan kuvittelen koko homman... Ainakin se neuvolatäti sanoi, että saattaa olla ihan vaan synnytystä enteileviä merkkejä. Piti käydä vaan kattomassa pissa ja verenpaine(eikä muuten ollu raskausmyrkytystä), mutta saatiin kuulla taas sydämen syke ja painonki se kattoi... Oli laskenu 70.5stä 70.1 <3 Kerranki näin päin!! Saatiin myös sittenki uus aika neuvolaan maanantaille, tarkistamaan jutskat. Ei mua haittaa rampata siellä. Oikeestaan, neuvola reissut on ollu koko raskaus aikana niitä kivoimpia asioita, kun muuten on ollu niin huono olo ja/tai jotain muuta, ja vauvan tila on aina kiva tarkastaa vaikka näin loppuvaiheesta liikkeet tuntuu jne, mutta on se aina kiva äänet kuulla <3 Neuvola täti sanoi, että mun pitää ottaa rauhas ja maata vaan ja olla vaan. En ollenkaan pistä vastaan, meinaa olla jo raajat siinä kunnos, että huhhuh.. Mutta en mä voi vaan maata, mun pitää siivota ja laittaa ruokaa ja tiskata ja pestä vähä pyykkiä ja mitä kaikkee. En siis voi vaan maata...

Tää oinas-vauva on ollu tänään erikois liikkuvainen, aivan meinaa kylki tulla kipeeksi ku jatkuvasti joku pikku lalka siellä puskee.

Oon taas koko päivän kirjottanu tätä tekstiä. Kirjottanu ja sitte ruvennu tekemään jotain muuta ja jatkanu taas hetken päästä. Äsken rupesin etsimään netistä cupcake ohjeita. Koska mä oon jo alkanu suunnittelemaan tän ristiäisiä :D Mitä mä tahdon siellä tarjoilla ja mä päätin että ainakin semmosia ihania cupcakeja. Löysin yhden aivan yli mahtavan ojeen semmosista mini cupcakeista, mikkä on semmosia noin tikkarin kokosia :P Niitä aijon väsätä. Joko vaaleanpunasena tai vaaleansinisenä, riippuen siitä kumpi tulee. Aivan valuttelen täällä kuolaa näppäimistölle kun tekee ihan hurjasti mieli jo nyt maistella, mutta taidan jättää tuon vasta sitte sinne ristiäisiin, kun tuntuu olevan aika työläitä ja aika kalliitakin vaan testata, että yhden kerran teen ja paree olis onnistua sillon....

Aivan sairaan syötävän hyvännäkösiä :P
Myös jotain tälläsiä voisin tehdä, mutta ehkä suklaisina :P
Löysin myös joku kermaliköörisuklaamuffini ohjeen, semmosia aijon sitten tehdä kun mä tästä masusta vaan pääsen eroon ja herkuttelen itteni mukavaksi ;)


Öitä vaan toivottelee namuisin ajatuksin Mamma2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lilypie First Birthday tickers