sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Moi vaan

Mä jo odotan ihan hullusti sitä, että saan pukea jotkut nätit vaatteet päälle ja korkkarit jalkaan ja mennä istumaan terassille ottamaan vähän jäähdykettä kuumana kesäpäivänä! Vappua odotan myös, kuinka ihanaa mennä torille vaunujen kanssa ja kiinnittää niihin vappupallo ja syödä metrilakuja tai jätskiä.. Meillä on aivan ylihuippuhienot vaunutkin, niillä kehtaa vaunuilla! Toivottavasti tuolla meidän isillä olis sitten se vappu vapaata tai toivottavasti, ihan sama, saa tulla kaikesta huolimatta torille mun ja vauvan kanssa, eihän siellä torilla kovin myöhään olla :)

Huomaako että odotan tän rakkauden syntymistä, eheeei, SYNTYIS NY JO!! :D Iskäkin lähettelee jo tekstareita töistä, että enkö mä voisi jo synnyttää ja joo kyllähän mä synnyttäisin jos se vaan olis mun päätettävissä koko synnytys. Yrittäny kaikkea kyllä oon.. Siivonnu, lenkkeilly ja jopa ikkunat oon pessy... Mutta eipä mikään tunnu missään. Vähän alkaa kyllä pelottamaan se kipu, kun se alkaa lähestymään ja pian se on menoa.. Mä myös mietiskelen sitäkin, että mitenkä missä ja kuinka tämä synnytys sitten alkaa.. Oonko jossain julkisella paikalla ja mulla valahtaa lapsivetet johki prisman lattialle... Vai oonko kotona kun se alkaa, oonko yksin sillon vai mitä.. Kuinka mä meen sairaalaan vai kerkeenkö edes sinne asti? Tai hmmm.. Alkaako synnytys edes lapsivesien valahtamisella.. Ehkä mä lakkaan miettimästä sitä.

Eilen oli neuvola, meidän neuvolatäti jää nyt äippälomalle ja meillä on nytte neuvolatätisijainen.. Hö.. Toisaalta, ens neuvola käynti on varmaankin viimeinen sillä ens neuvola on laskettuna päivänä. Toisaalta mä toivoisin että sinne ei enään tarvittis mennä vaan seuraavan kerran mentäis sairaalaan -synnyttämään! Raskausmyrkytystä mulla ei ole, hyvä, vaikka pissassa vähän sitä proteiinia oli edelleenkin. Painoa ei ollu tullu paljoa ja sf mitta oli kasvanu taas sentin, eli nyt se oli 36. Hemoglobiini oli 116, eli suunta on ylös päin ^. Pian me mennään saunaan, jos se vaikka sais aikaan supistuksia ja pistäis synnytyksen aluilleen...
No nyt pitää käydä laittamas sauna jutut kuntoon ja lähtiä.. Lisää taas joskus tässä..Rakkaimmin termeisin Mamma2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lilypie First Birthday tickers